Smoothie verde cu spirulină

   Nu știu voi cum stați cu astenia de primăvară, însă eu am ac de cojocul ei. De regulă poftele
alimentare mă ghidează cel mai bine atunci când vine vorba de carențele din organism. Așa se face că la fiecare început de primăvară simt nevoia să mănânc verzituri. 
   Smoothie-ul verde mi se pare cel mai bun  mod de a combate astenia de primăvară. Pot spune că am descoperit combinația perfectă dintre legume și fructe. Fiul meu care mănâncă broccoli crud, dar are o problemă cu spanacul a dat  smoothie-ul peste cap fără să răsufle și a exclamat că e grozav de bun. I-am spus în final ce conține și s-a declarat încântat de acesta apoi a mai cerut o porție.  Consider că e o victorie majoră având în vedere că el este un mofturos fără pereche și este foarte, da' foaaaarte selectiv cu ce mănâncă sau bea. :)))
   G21 Perfect Smoothie Vitality m-a ajutat să obțin consistența perfectă în doar câteva secunde. Vedeți AICI specificațiile noului și chipeșului meu ajutor. 





Ingrediente 3 porții:
  • 100 g broccoli
  • 3 mâini baby spanac (60 g)
  • 1 avocado (100 g fără coajă - tăiat cubulețe)
  • 1 banană (100 g fără coajă)
  • 1 măr (ionatan am folosit eu, 100 g cu tot cu coajă - tăiat cubulețe)
  • 1 plic spirulină pudră (4,5g)
  • 4 cuburi îndulcitor natural din ștevia
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 350 ml apă plată/lapte de nuci/migdale/caju
  • semințe e chia pentru decor




Cum procedezi:


1. Speli legumele după cântărire, le scuturi bine și le așezi în vasul blenderului G21 Perfect Smoothie Vitality. Începe cu cele cu consistență mai tare și termină cu fructele și legumele moi.
2. Adaugi restul ingredientelor (poți pune și o linguriță de semințe de chia dacă dorești), pui capacul (eu am adăugat spirulina la final și am mai pasat de două-trei ori, însă o puteți adăuga de la început).
3. Porneștie blenderul G21, apoi rotești de butonul care reglează viteza. Pasezi până când obții o consistență catifelată. 
   Ce îmi place la belnderul G21 este că în câteva secunde face smoothie-ul perfect. 






























Comentarii